BENT U BEZORGD OVER UW 

EN DE GEZONDHEID VAN UW KLANTEN ?  

VANDAAG 

Covid heeft de schoonheidsindustrie dusdanig op zijn kop gezet dat je jezelf heel wat vragen stelt over je professionele toekomst: Ben ik nog voldaan en gemotiveerd in deze job? Wat is mijn toekomst op lange termijn?  Je werkt op gekke uren, en de stress vreet elke dag aan je. U voelt dat het tijd is om op deze situatie te reageren, maar u weet niet hoe u dat moet doen? Heeft u een boost nodig door iets anders aan te bieden, maar weet u niet wat of hoe u dat moet doen?  

STEL JE NU VOOR... 

U werkt anders, door een nieuw concept voor te stellen, waardoor u meer tijd kunt besteden aan uw klant, maar ook aan U, met minder stress, meer erkenning, maar vooral meer voldoening in uw dagelijks leven.  Het is MOGELIJK! En wij kunnen u helpen om dat te bereiken. Indien u meer informatie wenst, laat ons dan uw contactgegevens na.

REDENEN OM VOOR HET PLANTENCONCEPT TE GAAN

Een nieuwe levensfilosofie

Waarom niet beginnen met de zaken anders te bekijken en te werken met producten die gezond zijn voor u en uw klant? Stop niet bij uw technische afdeling, maar kijk verder dan dat. Blijf je werk doen, maar met een andere aanpak. 

Een ecologisch verantwoorde aanpak

Is het, nu de opwarming van de aarde volop in de belangstelling staat, niet tijd om aan onze planeet te denken en onze toekomst veilig te stellen? Het is mogelijk met een ecologisch verantwoord gamma te werken, met respect voor de natuur en het milieu, zonder de doeltreffendheid van de producten aan te tasten.

Gezondheid in het middelpunt van onze belangstelling

Schoonheidsspecialisten vertegenwoordigen 35% van de wereldbevolking en velen van u hebben gezondheidsproblemen. Waarom zoekt u geen alternatief dat veel gezonder is voor u en uw klanten, zodat u uw beroep in alle veiligheid kunt blijven uitoefenen ?

Een unieke klantenervaring
Het is mogelijk om minder te werken, maar uw klant een betere ervaring te bieden. Hoe kun je dit doen? Door emotie te wekken bij uw klant, want u geeft hen meer tijd, die niet alleen beperkt blijft tot uw technische dienstverlening, maar ook doorwerkt in hun diepste wezen. 

De expert in de schoonheidssector
19.000 kappers, 6.000 schoonheidsspecialisten... Wat als je iets anders aanbood dan al je concurrenten?
 
Planten, buiten biologisch en natuurlijk
Biologisch en natuurlijk is goed, maar plantaardig is nog beter! De producten op plantaardige basis worden vervaardigd op basis van essentiële en plantaardige oliën, waardoor gebruik wordt gemaakt van groene chemie om een compleet gamma kappers- en schoonheidsproducten op plantaardige basis aan te bieden, maar ook producten gericht op persoonlijk welzijn. Het werken met alternatieve cosmetica vereist in de eerste plaats een zeer technische kennis, maar het zal u ook in staat stellen te diversifiëren en een totaal andere aanpak aan te bieden. Bied een 360-graden service door niet langer alleen te focussen op een technische dienstverlening.

Connect with